Blackwater en català

Michael McDowell

(1950 – 1999)

Sobre l’autor

Michael McDowell va ser un autèntic monstre de la literatura. Dotat d’una creativitat sense límits, va escriure milers de pàgines, amb una capacitat al nivell d’un Balzac o un Dumas. Com ells, va optar per explicar històries que arribaran a tothom.

I, com ells, va triar el mitjà de difusió més popular: la novel·la per entregues, en el cas dels mestres del XIX; el paperback en el cas de McDowell.

A més a més de ser novel·lista, Michael McDowell va ser un aclamat guionista. Fruit de la seva col·laboració amb Tim Burton van ser Bettlejuice i Malson abans de Nadal, i també un capítol per la sèrie Alfred Hitchcock presenta.

Michael McDowell: el meu amic, el meu mestre. Fascinant, aterrador, simplement genial. El millor de tots nosaltres.

Stephen King

Una sabia combinació de Dumas i Lovecraft. Un creuament entre Stephen King i Gabriel García Márquez. Despiadadament addictiu.

Robert Shaplen

The Newyorker

Va escriure desenes de novel·les: històriques, policiaques, de terror gòtic, moltes amb pseudònim.

Al 1983 va publicar la que és sense cap dubte la seva obra mestra, BLACKWATER, una saga matriarcal de terror ambientada a l’Alabama de la primera meitat de segle. I va exigir que es publiqués en sis entregues, una per mes.

Va ser tot un èxit.

Sobre la saga

BLACKWATER és la història d’una familia, d’un poble i dels rius que donen forma a les seves vides.

BLACKWATER és una saga que recorre durant més de cinquanta anys la història d’una família d’un poble d’Alabama: les seves històries, les seves aliances, els seus maquiavèl·lics plans per conservar el poder. Submergeix-te a les seves pàgines i viu en companyia dels inoblidables Caskey les lluites i les sorpreses del destí, les morts sobtades i els successos inexplicables. Una gran i èpica novel·la en sis frenètics espisodis, amb una atmòsfera sobrenatural única.

La saga no s’havia publicat fins ara a Europa. Després de l’enorme èxit de venda i públic a França i Itàlia (més de 2 milions d’exemplars venuts a dia d’avui), BLACKWATER sortirà en català i castellà de febrer a abril, cada 15 dies.

Una novel·la per entregues, un llançament editorial únic.

Els sis volums de la sagaBlackwater

Disponible en català i castellà

Una saga matriarcal
Dones poderoses que lluiten pel domini durant generacions.

Una atmòsfera única
per a una lectura addictiva.

Un retrat realista
amb tocs sobrenaturals.

Escriptura magistral i visual
en un ambiciós projecte entre el pulp i una sèrie d’HBO.

Vols saber-ne més?

ÚNEIX-TE ARA A LA COMUNITAT BLACKWATER