LA SOTANA signa la GRAN ENCICLOPÈDIA DEL BARÇA a Barcelona

Moll de la fusta Barcelona

El dissabte 16 de setembre a les 18h, La Sotana (Joel Díaz i Manel Vidal) signaran la GRAN ENCICLOPÈDIA DEL BARÇA a Barcelona. La signatura serà a La Setmana del Llibre en Català (Moll de la Fusta, Barcelona), al Mòdul 46 de Blackie Books. Vine a saludar els membres de la Sotana i emporta't el teu llibre signat […]

Elisa Victoria presenta OTABERRA en Zaragoza

Librería Cálamo Plaza San Francisco, 4, Zaragoza, Zaragoza

  Algo pasó en 1989. Renata vuelve a ese año una y otra vez. El presente para ella no existe. El tiempo quedó detenido en Otaberra.   Os invitamos a la presentación en Zaragoza de la nueva novela de Elisa Victoria: Otaberra. Será el jueves, 21 de septiembre a las 19h en el Salón de actos del Museo Pablo […]

Blackie Books al Festival Literatura Expandida a Magaluf 2023

Hotel INNSiDE Calvià Beach Av. S’Olivera, 4 Calviá Beach, Calvià, Mallorca, España

Literatura Expandida a Magaluf és un festival impulsat per Rata Corner i INNSiDE by Meliá que aspira a acostar la cultura a nous públics, expandint els seus límits, tant espacials, como conceptuals. En aquesta edició hi seran Elisa Victoria, Erik Harley, Daniel López Valle i Cristóbal Fortúnez! Al web del festival teniu tota la informació de […]

Blackie Books a la fira LIBERISLIBER de Besalú

Liberisliber Casa Llaudes. Carrer del Forn, 1A, Besalú, Catalunya

  El 7 i 8 d'octubre serem a Besalú, a la fira del llibre Liberisliber. Us esperem a la nostra parada, amb una selecció especial de llibres! La Fira es troba a la Plaça Prat de Sant Pere i la Plaça dels Claustres de Besalú, i els horaris són els següents: els dies 7 i […]

Presentació d’EL INFINITO PLACER DE LAS MATEMÁTICAS a Barcelona

Casa Blackie Carrer Providència, 29, Barcelona, Barcelona, España

Us convidem a la presentació del llibre EL INFINITO PLACER DE LAS MATEMÁTICAS amb el seu autor, Alessandro Maccarrone, acompanyat per Luca Gervasoni i per l’il·lustrador Luis Paadín.   Us esperem el dimarts 17 d’octubre a les 19h a Casa Blackie, al carrer Providència 29, Barcelona.     Per assistir és indispensable adquirir una entrada gratuïta AQUÍ.  

JUARMA presenta Punki en Salamanca

Librería Letras Corsarias C. Rector Lucena, 1, Salamanca, España

Os invitamos a la presentación de PUNKI con su autor, Juarma.   El autor de Al final siempre ganan los monstruos presenta en Salamanca su nueva novela acompañado de Antonio Marcos. Será el jueves 18 de octubre a las 19:30h en la librería LETRAS CORSARIAS. ¡Os esperamos!  

María Medem firma POR CULPA DE UNA FLOR en Sevilla

Feria del Libro de Sevilla Plaza Nueva s/n, Sevilla, Andalucía

María Medem firma POR CULPA DE UNA FLOR en Sevilla, en la Feria del Libro de Sevilla, en la caseta de Baobab (número 1). El jueves 26 de octubre, de 19h a 21h. ¡Os esperamos!          

Presentació de CONTENIDO de Carlo Padial a Barcelona

Casa Blackie Carrer Providència, 29, Barcelona, Barcelona, España

Us convidem a la presentació del llibre CONTENIDO amb el seu autor, Carlo Padial, acompanyat per la periodista Anna Pacheco. Us esperem el dimecres 8 de novembre a les 19h a Casa Blackie, al carrer Providència 29, Barcelona.   Per assistir és indispensable adquirir una entrada gratuïta AQUÍ.

Presentació de PORMISHUEVISMO de l’Erik Harley a València

Librería Bangarang Carrer de l'Historiador Diago, 9, Valencia, Valencia, España

Us convidem a la presentació del llibre PORMISHUEVISMO amb el seu autor, Erik Harley, acompanyat per la periodista Lucía Márquez. Serà el dijous 9 de novembre a les 19h a la llibreria Bangarang, al carrer de l'Historiador Diago 9, València. Us hi esperem!

María Medem presenta POR CULPA DE UNA FLOR en Salamanca

Librería Letras Corsarias C. Rector Lucena, 1, Salamanca, España

Os invitamos a la presentación del libro POR CULPA DE UNA FLOR con su autora, María Medem, acompañada por la ilustradora Rut Pedreño. Se celebrará el jueves 9 de noviembre a las 19.30h en la librería Letras Corsarias, en la calle Rector Lucena 1, Salamanca.   ¡Os esperamos!