Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

Evento Blackie

30 abril

Concurs literari i taller de narrativa: Històries del Raval 2022-2023

Tens entre 15 i 18 anys i vius o estudies al Raval? Participa!  Si tens una història, tens una història per explicar.

1. Us convidem a participar en el 3er Concurs literari i taller de narrativa Històries del Raval 2022-2023, de la mà dels escriptors Juan Pablo Villalobos i Miqui Otero, la llibreria La Central i l’editorial Blackie Books.

2. Poden participar tots els joves d’entre 15 i 18 anys, que visquin o estudiïn en el barri del Raval.

3. Els textos presentats han de ser relats inspirats en la vida en el barri del Raval. És recomanable que aparegui la vida familiar, l’escolar, l’íntima, però també els espais públics del barri. S’acceptaran textos que pertanyin als gèneres de conte, crònica, autobiografia i diari.

4. Els textos han de tenir una extensió màxima de 5 pàgines, escrites en català o castellà, en full Din-A4 i amb lletra Arial de cos 12.

5. Els textos es poden entregar fins al 30 d’abril a La Central del Raval (en un sobre amb el nom del concurs) o enviar per correu a: casa@blackiebooks.org. IMPORTANT: Cal indicar nom i cognom del concursant, un correu i un telè- fon de contacte.

6. El jurat escollirà un mínim de 8 i un màxim de 15 guanyadors.

7. El jurat estarà integrat per una representant de La Central, els escriptors Miqui Otero i Juan Pablo Villalobos, i la coordinadora Júlia Martí.

8. Els premis es lliuraran en els jardins de La Central del Raval a finals d’abril de 2023 (data per concretar).

9. PREMI: un taller d’escriptura que es durà a terme a La Central del Raval durant la tardor de 2023, tindrà una duració de 2 mesos (8 sessions setmanals de dues hores), i culminarà amb la publicació d’un llibre.

10. El taller serà impartit pels escriptors Miqui Otero i Juan Pablo Villalobos, i comptarà amb la presència d’altres escriptores convidades, així com de figures del món editorial. Com a resultat del taller, es publicarà una antologia amb els textos. El procés d’edició d’aquest volum formarà part del curs.