Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

Evento Blackie

30 abril

Concurs literari i taller de narrativa: Històries de La Florida 2023

1. Us convidem a participar en el 1er Concurs literari i taller de narrativa Històries de La Florida 2023, organitzat per Blackie Books, amb els escriptors Alba G.Mora, Juan Pablo Villalobos, i Miqui Otero, i amb la col·laboració de l’Espai Llavors i la llibreria La Central.

2. Poden participar tots els joves d’entre 14 i 18 anys, que visquin o estudiïn en el barri de La Florida de l’Hospitalet.

3. Els textos presentats han de ser relats inspirats en la vida en el barri de La Florida. És recomanable que aparegui la vida familiar, l’escolar, l’íntima, però també els espais públics del barri. S’acceptaran textos que pertanyin als gèneres de conte, crònica, autobiografia i diari.

4. Els textos han de tenir una extensió màxima de 5 pàgines, escrites en català o castellà, en full Din-A4 i amb lletra Arial de cos 12.

5. Els textos es poden entregar fins al 30 d’abril enviant un correu a: casa@blackiebooks.org.
IMPORTANT: Cal indicar el títol del relat, el nom i cognom del concursant, un correu i un telèfon de contacte.

6. El jurat escollirà un mínim de 8 i un màxim de 15 guanyadors.

 

7. El jurat estarà integrat per els escriptors Alba G.Mora, Miqui Otero i Juan Pablo Villalobos, la coordinadora Júlia Martí, i una representant de l’Espai Llavors.

8. Els premis es lliuraran a principis de maig (data i espai per concretar).

9. PREMI: un taller d’escriptura que es durà a terme a l’Espai Llavors a la tardor de 2023, tindrà una duració de 2 mesos (8 sessions setmanals de dues hores), i culminarà amb la publicació d’un llibre, editat per Blackie Books.

10. El taller serà impartit per Alba G. Mora amb la col·laboració dels escriptors Miqui Otero i Juan Pablo Villalobos, i comptarà amb la presència d’altres escriptores convidades, així com de figures del món editorial.
Com a resultat del taller, es publicarà una antologia amb els textos. El procés d’edició d’aquest volum formarà part del curs.

 

 

 

 

 

Hora:

00:00 - 23:59