PROVIDÈNCIA 29 · 08024 BARCELONA

Taller per trobar la nostra veu il·lustrada.

Workshop d’il·lustració. Amb Júlia Sardà.

Masterclass

5 i 6 d'abril del 2024

Casa Blackie. Carrer Providència, 29, Barcelona.

Amb la reconeguda il·lustradora internacional Júlia Sardà, autora de La Reina a la Cova.

Comprar (150€)

L’estil són els milions de decisions que prenem quan dibuixem, conscients i inconscients. L’estil és la intenció de definir el què veiem i, a la vegada, de definir-nos a nosaltres mateixos. És la combinació de molts factors, alguns que podem polir a base de perseverança i d’altres que portem gravats al cap, i amb els quals només podem fer les paus.

Sigui com sigui, tots intentem trobar la nostra veu, tots intentem connectar amb la màxima precisió amb el núvol d’idees del nostre cap. Intentem trobar-los el nom més adequat i, així, fer-les nostres.

Tot això passa per un procés llarg i evidentment personal. En aquest taller la Júlia Sardà compartirà les direccions que ha anat seguint des del principi de la seva carrera, les influències més importants i els mestres que, molts cops sense saber-ho, li han canviat la manera de veure el món.

Sessió 1: Presentació, introducció del taller i xerrada.
Divendres 5 d’abril, de 17h a 20h.

Sessió 2: Exercici pràctic d’interpretació d’un conte.
Dissabte 6 d’abril d’11 a 14h.

Sessió 3: Posada en comú amb anàlisis i conclusions.
Dissabte 6 d’abril de 16h a 20h.

Júlia Sardà (Barcelona, 1987).

Des de petita veu dibuixar al seu pare, el pintor Jordi Sardà Valls, que es converteix en la seva primera i major influència artística. Entre 2007 i 2010 estudia il·lustració i altres disciplines artístiques en el centre de còmic i arts visuals Escola Joso, així com en la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i la Escola Massana. Treballa per a la línia editorial de Disney Pixar, en pel·lícules d’animació i en disseny de personatges per a videojocs i finalment s’estableix com a il·lustradora autònoma amb la publicació del seu primer llibre en 2013 El mago de Oz (Círculo de Lectores). Li segueixen Alice au pays des merveilles (Fleurus Éditions, 2013), Mary Poppins (Círculo de Lectores, 2013) i diversos àlbums il·lustrats com The Liszts (Tundra, 2016) Duckworth the Difficult Child (Simon and Schuster) The Wolf’s Secret (Orchard Books 2019).

La Reina a la Cova és el seu primer llibre com a autora i il·lustradora.