PROVIDÈNCIA 29 · 08024 BARCELONA

Trobada amb BEN BROOKS: Desencant, imaginació i tendresa

Dijous, 20 de juny a les 19h

Casa Blackie. Carrer Providència, 29

Comprar ENTRADES EXHAURIDES

Per celebrar el desè aniversari de la publicació de l’aclamada Lolito, i la recent publicació de Els tres terribles invents d’en Walter Swizwit, us convidem una trobada amb el seu autor, Ben Brooks, que farà un repàs a la seva precoç trajectòria com a escriptor de novel·les i de literatura infantil.

Us hi esperem!

 

Amb tot just disset anys va escriure Crezco, l’obra que el va convertir en autor estrella de la narrativa anglosaxona. Poc després va arribar Lolito, que va acabar per consolidar-lo com una de les veus més importants també al nostre país i on ens parla amb descarnada cruesa de les grans qüestions universals: l’amor, la mort i l’abandó dels llocs segurs en l’assalt al desconegut.

En els últims anys, Brooks fa un salt a la literatura infantil i juvenil, convertint-se en un dels grans autors contemporanis, amb la publicació de La història impossible d’en Sebastian Cole i recentment Els tres terribles invents d’en Walter Swizwit, una faula maravellosa plena de lírisme sobre el sistema en què vivim.

 

×

 Atención al cliente

Haz clic aquí abajo para contactar con nosotros por Whatsapp

× Chatea con nosotros