PROVIDÈNCIA 29 · 08024 BARCELONA

Masterclass per descobrir els trucs narratius més inquietants

Com fer por? Maneres de narrar el terror. Amb Desirée de Fez.

Masterclass

Els dimarts 5, 19 de març i 9 d’abril, de 18:30h a 20:30h

Casa Blackie. Carrer Providència, 29

Comprar (80€)

Desirée de Fez, autora de la casa i especialista en cinema fantàstic i de terror, imparteix aquest curs de tres sessions sobre la representació del terror al cinema i en la literatura.

A partir de diferents lectures i visionats, el curs proposa explorar les diferents maneres en les quals les pel·lícules i els llibres expliquen, recreen i exploren l’horror: d’un terror de naturalesa lúdica i juganera a un horror connectat amb allò real, passant per altres expressions com el terror sobrenatural.

L’objectiu del curs és, a la vegada, descobrir i analitzar les eines que autores i autors utilitzen per a donar forma a aquests terrors, tant a través d’imatges com, sobretot, des del món literari.

Desirée de Fez és periodista i crítica de cinema, i està especialitzada en fantàstic i terror.

Columnista d’El Periódico de Catalunya, col·labora habitualment en la revista Fotogramas, a Catalunya Ràdio i en els programes de televisió Pàgina Dos i Punts de Vista, tots dos de TVE. També és membre de l’equip del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya-Sitges i condueix els podcasts Marea Nocturna (Ràdio Primavera Sound) i Reinas del Grito (Blackie Books).

És autora del llibre Reina del Grito.