Júlia Sardà

Workshop d’il·lustració amb Júlia Sardà

L’estil és la persona

150,00

Divendres 2 de febrer, de 17h a 20h; dissabte 3 de febrer, d’11 a 14h i de 16h a 20h.

 

Taller per trobar la nostra veu, amb la reconeguda il·lustradora internacional Júlia Sardà, autora de LA REINA A LA COVA.

L’estil són els milions de decisions que prenem quan dibuixem, conscients i inconscients. L’estil és la intenció de definir el què veiem i, a la vegada, de definir-nos a nosaltres mateixos. És la combinació de molts factors, alguns que podem polir a base de perseverança i d’altres que portem gravats al cap, i amb els quals només podem fer les paus.

Sigui com sigui, tots intentem trobar la nostra veu, tots intentem connectar amb la màxima precisió amb el núvol d’idees del nostre cap. Intentem trobar-los el nom més adequat i, així, fer-les nostres.

Tot això passa per un procés llarg i evidentment personal. En aquest taller compartiré les direccions que he anat seguint des del principi de la meva carrera, les influències més importants i els mestres que, molts cops sense saber-ho, m’han canviat la manera de veure el món.

També dibuixarem i intentarem desxifrar el perquè de les nostres tries, parlarem dels recursos robats i dels genuïns. Compararem la nostra manera d’interpretar un conte i com decidim explicar-lo a través de la imatge.

 

Divendres tarda: Presentació, introducció del taller i xerrada.
Dissabte matí: Exercici pràctic d’interpretació d’un conte.
Dissabte tarda: Posada en comú amb anàlisis i conclusions.

 

 

Si tens moltes ganes de participar, però no pots pagar aquest preu, escriu-nos a casa@blackiebooks.org.

 

El curs s’impartirà a Casa Blackie, al barri de Gràcia, al carrer Providència, 29.