Trobada amb AMETS ARZALLUS, coautor de GERMANET a Barcelona

El 24 de maig a Casa Blackie

0,00

El pròxim dimecres 24 de maig us convidem a una trobada amb l’Amets Arzallus Antia, un dels autors de Germanet.

Ens explicarà tot el que han viscut ell i l’Ibrahima des de la seva primera trobada, i el que ha passat després de la publicació del llibre. La demanda d’arrelament, totes les traves institucionals, la paperassa infinita, la impossibilitat de viure en un parèntesi que no saps quan s’acaba. Trobar un sentit a la vida i superar el dol migratori, l’anomenat “síndrome d’Ulisses”, i trobar la manera de mantenir l’esperança.

Germanet és literatura viva, pel que té de vivencial i humà, però també pel que té de popular i oral. La trobada entre l’Amets i l’Ibrahima no és només la trobada i la possibilitat de fruit entre dues persones sensibles. És, també, la suma de dues cultures i de dues poètiques. Som com ens expliquem. La nostra cultura és, també, com sentim el que vivim. Ells estaven destinats a trobar-se i a entendre’s: per molt lluny que creixessin l’un de l’altre, eren a prop. D’aquesta trobada, d’aquesta conversa, d’aquesta oralitat, d’aquesta cultura popular feta sentiment, vida i paraula, neix aquest llibre i es forja, també, la seva amistat.

La trobada serà el dimecres 24 de maig a les 19h a Casa Blackie, al carrer Providència 29, Barcelona. Per assistir és indispensable adquirir una entrada gratuïta en aquest web. Cal adquirir una entrada per persona.