Col·lecció “La Bardissa Secreta”

Durant generacions, moltes famílies de ratolins han construït les seves llars entre les arrels i els troncs dels arbres de la Bardissa Secreta, un frondós paradís de mil colors entre els camps plens de llum a l’altre costat del riu.

Els ratolins de la Bardissa Secreta estan sempre molt ocupats. Quan fa bon temps, recullen flors, fruita, baies i nous en els camps que els envolten, i preparen melmelades i conserves delicioses que guarden en el Magatzem del Tronc per als mesos d’hivern.

Però, tot i que els ratolins treballen molt, també troben temps per divertir-se. Al llarg de l’any, celebren els dies assenyalats amb festes i banquets, ja sigui un aniversari, un casament o l’arribada de la primavera… L’important és trobar una oportunitat per ajuntar-se i passar-ho bé.

El món ha canviat dràsticament des de la primera publicació de La Bardissa Secreta el 1980, però el seu esperit roman sense canvis. El sentit de comunitat, l’ecologia i la sostenibilitat són potser més rellevants que mai en el món d’avui dia.